Paras Kotiparturi/Hiustenleikkuukone – Ostajan Opas 2017!

paras kotiparturi paras hiustrimmeri

Tämä artikkeli on sinulle mikäli olet hankkimassa uutta kotiparturia (hiustenleikkuukonetta) ja haluat tietää mikä on paras kotiparturi 2017. Tässä artikkelissa käymme läpi kuinka löytää paras hiustenleikkuukone koti –ja ammattikäyttöön. Löytääksemme parhaat tuotteet olemme tehneet vertailun hiustenleikkuukoneista, joka perustuu pääasiassa tuotearvosteluihin ja käyttäjien antamaan palautteeseen. Esittelemme seuraavaksi kolme laadukasta kotiparturia jonka jälkeen annamme vinkkejä kotiparturin valintaan ja huoltoon.

Artikkelin rakenne on seuraava:

  • Tuotesuosituksemme (kotikäyttöön ja ammattikäyttöön).
  • Mikä valita – ammattikone vai kotikone?
  • Mitä pitää mielessä kotiparturia hankkiessa.
  • Vinkit kotiparturin huoltoon.

 

Paras kotiparturi kotikäyttöön

Philips HC7450/80

paras kotiparturi

 

 

Tarkista Saatavuus!

 

 

Suosittu ja kestävä hiustenleikkuukone josta ei lopu potku kesken.

8.8 Stars (8.8 / 10) (yli 180 käyttäjän arvion keskiarvo.)

✔️ Tehokas, nopea ja käyttäjäystävällinen hiusteleikkuukone.

✔️ Jopa 2 tunnin käyttöaika tunnin latauksella.

✔️ Itseteroittuvat terät.

✔️ Turboasetus vaativampaa trimmausta varten.

✔️ Leikkauspituus 0,5 – 23mm.

Paras kotiparturi halvalla

Moser 1400 Silver Edition

paras halpa hiustenleikkuukone

 

 

Tarkista Saatavuus!

 

 

 

Taattua Saksalaista laatua hyvällä hinnalla.

8.6 Stars (8.6 / 10) (yli 500 käyttäjän arvion keskiarvo.)

✔️ Klassikkotuote jonka nimeen lukuisat käyttäjät vannovat.

✔️ Pitkäikäinen ja kestävä.

✔️ Erinomainen hinta-laatusuhde.

✔️ 4 – 18mm leikkauspituus.

Hiustenleikkuukone ammattikäyttöön

Moser 1901 Lithium Pro

paras hiustenleikkuukone ammattikayttoon

 

 

Tarkista Saatavuus!

 

 

 

Suorituskykyinen langaton hiustenleikkuukone ammattikäyttöön ja vaativampaan kotikäyttöön.

✔️ Tehokas moottori ja laadukkaat terät.

✔️ 100-minuutin käyttöaika yhdellä latauksella.

✔️ Kahdeksan mittakampaa 3 – 25mm.

Kotiparturi ammattikäyttöön vs. kotikäyttöön?

Mietit kenties tässä vaiheessa jos sinun tulisi hankkia kotiparturi joita ammattilaiset käyttävät tai jos vaatimattomampi malli riittää. Seuraavaksi käymme läpi ammattikoneiden ja kotikäyttöön tarkoitettujen koneiden suurimmat erot.

Hinta. Ammattikäyttöön tarkoitetut hiustrimmerit ovat yleensä huomattavasti hintavampia tuotteita kuin vaatimattomammat kotikäyttöön tarkoitetut mallit. Ammattikäyttöön tarkoitetut hiustenleikkuukoneet ovat yleisesti korkealaatuisia tuotteita, ja maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Käyttöystävällisyys. Kotikäyttöön tarkoitetut kotiparturit ovat yleensä suunniteltuja käyttäjille joilla ei ole ammattilaisen kokemusta. Näin ollen kotikäyttöön suunnitellut koneet voivat olla käyttöystävällisempiä aloittelijoille kuin ammattikoneet.

Suorituskyky ja tyyli. Kotiparturit kotikäyttöön ovat yleensä suoraviivaisempia tuotteita jotka eivät aina mahdollista yhtä monipuolista tai vaativaa lopputulosta kuin ammattikoneet. Laadukkaammat tuotteet tukevat monipuolisempaa tyyliä ja siistimpää lopputulosta kuin halvemmat tuotteet.

Mikä siis valita?

Jos tavoitteesi on tasoa peruslyhyen siilitukan ylläpitäminen, pärjäät varmasti hyvin kotikäyttöön tarkoitetulla koneella. Mikäli kaipaat kotiparturia joka tukee joustavampaa tyyliä ja tinkimätöntä siisteyttä on suositeltavaa harkita ammattilaiskoneen hankkimista.

Mitä kannattaa pitää mielessä kotiparturia hankkiessa?

Paino. Mikäli olet vielä kokematon parturi tulet varmasti hyötymään kevyestä tuotteesta. Painava tuote vaikeuttaa koneen hallintaa ja voit täten vaikuttaa negatiivisesti lopputulokseen. Suosittelemme tästä syystä valitsemaan mahdollisimman kevyen tuotteen.

Suorituskyky ja kestävyys. Tehokkaaseen kotiparturiin on syytä panostaa mikäli tarpeesi vaati enemmän kuin hiusten pikaista ja satunnaista siistimistä. Laadukkaat kotiparturit ovat pitkäikäisempiä, käyttäjäystävällisempiä ja jättävät siistimpää jälkeä. Hiuksesi ollessa kyseessä, ei välttämättä kannata tinkiä laadussa.

Akun kesto. Suosittelemme valitsemaan tuotteen joka ei vaadi jatkuvaa lataamista. Kiitettävä akunkesto on myös toivottavaa jotta pidemmätkin leikkuusessiot sujuvat keskeyttämättä.

Huoltovinkit joilla kotiparturisi kestää iät ja ajat

Kotiparturin huolto kannattaa ottaa vakavasti, nopea ja helppo huoltorutiini pitää koneesi virkeänä ja tehokkaana vuosia. Suorita seuraavat toimenpiteet säännöllisesti niin kotiparturisi kiittää sinua suuresti.

Terien Puhdistus

Terien puhdistus on kenties tärkein askel kotiparturisi huollossa. Varmista aina, että terät ovat puhtaat ennen kotiparturin käyttöä. Useimmat kotiparturit sisältävät puhdistusharjan, mutta puhdistukseen voidaan myös käyttää esimerkiksi hammasharjaa.

Öljyäminen

On hyvä ottaa tavaksi käyttää öljyä lähes jokaisen käyttökerran yhteydessä. Muutama pisara jokaiseen liikkuvaan osaan on riittävä määrä pidentää kotiparturisi elinikää huomattavasti. Pyyhi pois ylimääräinen öljy paperilla tai rätillä ennen kotiparturin käyttöä.

Pidä pituutta säätävät osat puhtaina.

Pituutta säätävät kiskot kannattaa pitää puhtaina pesemällä tai pyyhkimällä jotta kotiparturin käyttö sujuu niin sujuvasti kuin mahdollista.

Terien vaihto

Mikäli huomaat, että kotiparturisi terät ovat tylsistyneet tai vaurioituneet, on syytä vaihtaa terät. Suosittelemme varaterien hankkimista hyvissä ajoin jotta voit vaihtaa terät heti kuin tilanne sitä vaatii.

Lopuksi vielä..

Kotiparturia hankkiessa kannattaa muistaa mitkä omat tarpeet ovat, ja kuinka tarkan ja siistin lopputuloksen haluaa. Vaikka laadukkaammat hiustenleikkauskoneet maksavat vaatimattomia malleja huomattavasti enemmän on niiden käyttöikä ja suorituskyky useasti hintansa arvoisia. Onnea kotiparturin hankintaan!

Hyödyllinen video aloittelevalle parturille:

Katso Myös:

Paras Epilaattori

Hyvä Koiratrimmeri