Paras Partakone 2017: Tuotesuositukset + Ostajan Opas!

mika on paras partakone2

Emme suosittele käyttämään senttiäkään uuteen partakoneeseen ennen kuin olet lukenut tämän artikkelin. Tämä ostajan opas on sinulle mikäli olet hankkimassa uutta sähköpartakonetta ja haluat tietää minkälainen on paras partakone 2017.

Partakoneeseen kannattaa yleensä panostaa hieman, sillä hyvä partakone kestää vuosia (oma laatuvempain toimii hienosti vielä 5 vuoden aktiivisen käytön jälkeen). Tästä syystä emme suosittele budjettituotteen hankkimista, sillä joudut suurella todennäköisyydellä korvaamaan tuotteen uudella ennen pitkää. Tämä artikkeli auttaa sinua valitsemaan asianmukaisen partakoneen joka täyttää tarpeesi vielä usean vuoden päästä. Olemme tehneet markkinatutkimuksen jossa olemme vertailleet muun muassa tuotteiden teknisiä ominaisuuksia, tuotetestejä ja kuluttajien arvosteluja. Tämän partakone vertailun perusteella kartoitimme markkinoiden parhaimmiston jonka esittelemme seuraavaksi teille. Lopuksi annamme myös vinkkejä muun muassa partakoneen käyttöön ja huoltoon.

 

Paras Partakone: 3 laadukasta parranajokonetta

Olemme valinneet keskittyä tuotteisiin jotka ovat hinta-laatu suhteeltaan hyviä, kestäviä tuotteita ja jonka avulla parranajo onnistuu kätevästi ja mukavasti. Esittelemämme tuotteet ovat suunniteltu tyydyttämään jokamiehen parranajotarpeet moitteettomasti ja kätevästi.

 

Philips S3120/06 Parranajokone

paras partakone1

 

 

Katso Hinta

 

 

 

Helppokäyttöinen ja kestävä partakone jonka avulla parranajo on nopeaa, kätevää ja siistiä.

Partakoneen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

✔️️ Pyöreät kulmat jotka takaavat hellävaraisen ja mukavan ajonautinnon.

✔️ Täydellä latauksella noin 45-minuuttia johdotonta käyttöaikaa.

✔️ Ergonominen ja kätevä muotoilu️ auttaa pitämään jokaisen kulman sileänä.

 

Philips S1310/04 Partakone

partakone vertailu1

 

 

Katso Hinta

 

 

 

Halpa ja hyvä partakone joka sopii hyvin myös herkkäihoisille.

Parranajokoneen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

✔️ Kuivalle iholle suunniteltu ajopää joka sisältää itseteroittavat terät.

✔️ Voidaan puhdistaa kätevästi mukana tulevalla harjalla.

✔️ Ajoaika noin 35-minuuttia täydellä latauksella.️️️

 

Philips S5110/06 Partakone trimmerillä

paras partakone

 

 

 

Katso Hinta

 

 

 

Todella suorituskykyinen partakone jonka mukana tulee tarkkuustrimmeri.

Partakoneen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa:

✔️ Tarkkuustrimmeri parran ja pulisonkien rajaukseen.

✔️️ Kolme ajopäätä jotka takaavat siistin jäljen.

✔️ Voidaan puhdistaa kätevästi hanan alla.

✔️ Jopa 40-minuutin ajoaika täydellä latauksella.️️

 

3 vinkkiä onnistuneeseen parranajoon

  • Pidä iho kireänä. Käytä vapaata kättäsi kiristääksesi ihoa jotta karvat nousevat pystyyn.
  • Vältä märän parran –tai karvoituksen ajoa. Karvat lähtevät helpoiten niiden ollessa kuivia ja kovia. Mikäli sinulla on taipumusta öljyiselle iholle suosittelemme käyttämään pre-shave
  • Pidä partakoneesta hyvää huolta. Monet partakoneet sisältävät puhdistustarvikkeet joita tulee myös käyttää. Partakoneen säännöllinen huolto pitää laitteen terveenä ja toimivana ja täten myös karvasi pysyvät tehokkaasti kurissa. Muista myös, että esimerkiksi kuluneiden partakoneiden teriä ja muita irto-osia voidaan vaihtaa, sen sijaan, että tilalle ostettaisiin täysin uusi laita.

Vinkit partakoneen huoltoon

  • Muista puhdistaa parranajokone varmuuden vuoksi jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistamisen helpottamiseksi voidaan käyttää esim. pientä pehmeää harjaa. Välillä on myös suositeltavaa käyttää hoitavaa öljyä tai rasvaa jotka ovat tarkoitettu partakoneen huoltoon.
  • Muista käyttää partakoneen suojakoteloa etenkin matkustaessa. Vältä partakoneen turhaa kolhiutumista tai huolimatonta käsittelyä.
  • Lataa parranajokone vain tarvittaessa. Turha lataaminen saattaa vaurioittaa partakoneen akkua ja laitteistoa.

Lopuksi vielä..

Partakone on kaveri jonka kanssa useimmat miehet käyttävät yllättävän paljon aikaa. Muistutamme täten vielä miten tärkeää laadukkaan ja itselleen sopivan tuotteen hankkiminen on. Tämän artikkelin kolme tuotetta ovat kaikki oivallisia sähköparranajokoneita, joiden käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä ostokseensa. Toivomme tämän paras partakone 2017 – vertailun olleen sinulle avuksi. Mikäli olet kiinnostunut lukemaan muut partakoneisiin liityvät blogijulkasumme voit navigoida aiheeseen ylävalikon kautta. Onnea uuden partakoneen hankintaan!

Katso myös:

Paras Partatrimmeri

Partahöylä vs. Partakone?