Paras Partatrimmeri 2017 – Ostajan Opas + Käyttövinkit!

mika on paras partatrimmeri

Parrat ovat viime vuosien aikana nousseet vahvasti suosiossa, ja ovat nykyisin myös hyväksyttyjä myös ammattimaisessa ympäristössä. Hyvin huollettu ja ajettu parta nostaa ulkonäköpisteitä, ja viestii itsevarmuutta ja vahvuutta. Huolimattomasti ajettu ja huollettu parta voi kuitenkin pahimmillaan vaikuttaa negatiivisesti ulkonäköön ja omaan uskottavuuteen. Hyvien työkalun ja tekniikan valitseminen on siksi välttämätöntä jokaiselle parran omistajalle. Tässä artikkelissa esittelemme mikä tuote on partatrimmeri vertailumme perusteella paras partatrimmeri 2017. Käymme tämän lisäksi läpi vinkkejä partatrimmerin hankintaan, huoltoon ja käyttöön.

Tämän artikkelin luettuasi tiedät:

 • Minkälainen partatrimmeri kannattaa valita.
 • Miten käyttää ja huoltaa partatrimmeriä saavuttaaksesi parhaat tulokset.

Paras partatrimmeri 2017: Braun BT5070

paras partatrimmeri

 

 

Tarkista Saatavuus!

 

 

Braun BT5070 on monipuolinen ja suorituskykyinen partatrimmeri joka tyydyttää vaativampienkin partojen tarpeet.

Käyttäjien arvosana: 9.2 Stars (9.2 / 10) (Yli 300 käyttäjän arvion keskimäärä)

✔️ Terät ovat ruostumattomia ja suunniteltu kestämään. Nämä terät suoriutuvat tehtävästään oli sinulla sitten muutaman päivän sänki, tai paksu partaviidakko joka kaipaa siistimistä.

✔️ Kammat jotka mahdollistavat tarkan leikkauspituuden 1 – 20mm väliltä.

✔️ 50-minuutin ajoaika yhdellä latauksella.

✔️ Hiljainen moottori.

✔️ Voidaan puhdistaa helposti juoksevan veden alla.

✔️ Sisältää kaksi eri pituuskampaa (1-10mm & 1-20mm) lyhyen ja pitkän parran ajoon.

Mitä pitää mielessä partatrimmeriä ostaessa

 • Suorituskyky. Riippuen partasi pituudesta ja tiheydestä, on syytä valita tuote jonka teho riittää juuri sinun tyyppiselle parralle.
 • Käyttäjäystävällisyys. Tuotteen muotoilu ja paino vaikuttavat suuresti kuinka helposti saat halutun lopputuloksen. Ergonomista ja kevyttä partatrimmeriä on helpompi käsitellä, ja tekee ajokokemuksesta miellyttävämmän.
 • Puhdistus. Tuotteet jotka voidaan puhdistaa kätevästi esim. juoksevan veden alla säästävät sinulta paljon vaivaa ja aikaa.
 • Akku. Pitkä akun kesto on varmasti jokaiselle kuluttajalle huomattava bonus, ja on näin ollen ominaisuus joka kannattaa tarkistaa ennen laitteen ostoa.

Vinkit partatrimmerin käyttöön & huoltoon

 • Aja ensin pidemmät karvat ja lopuksi lyhyet karvat.
 • Aloita käyttämällä pitkää leikkauspituutta välttääksesi ikäviä yllätyksiä.
 • Aja aina vastakarvaan.
 • Varmista, että kamman litteä osa liikkuu ihoasi myöten käyttäessäsi pituuskampaa.
 • Varmista, että ihosi on kireänä ja sileänä ajon aikana.
 • Ole rauhallinen ja määrätietoinen liikkeissäsi.
 • Pidä partatrimmerisi öljyttynä.
 • Puhdista partatrimmeri jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistuksen jälkeen on hyvä ottaa tavaksi lisätä pari pisaraa öljyä partatrimmerin liikkuviin osiin. Näin pidät trimmerisi puhtaana, toimivana ja pitkäikäisenä.

Lopuksi vielä..

Partatrimmerin valintaan vaikuttaa vahvasti partasi paksuus ja pituus. Esittelemämme paras partatrimmeri Braun BT5070 sopii lähes kaiken tyyppisille parroille ja on näin ollen hyvä vaihtoehto useimmalle kuluttajalle. Vaatimattomaan käyttöön kelpaa kuitenkin usein lähes minkälainen trimmeri tahansa, eikä kallimpaan tuotteeseen välttämättä ole tarvetta panostaa jos pelkkä satunnainen sängen siistiminen riittää. Mikäli kuitenkin haluat joustavuutta ja tehokkuutta yhtään vaativimpiin trimmaustehtäviin, on syytä harkita laadukkaan tuotteen hankintaa. Koneet ovat oikein huollettuna pitkäikäisiä ja pienen lisäpanoksen sijoittaminen tuotteeseen joka helpottaa elämääsi monen tulevan vuoden aikana on mielestämme pieni ja hintansa arvoinen uhraus.

Onnea partatrimmerin valintaan!

Katso myös:

Paras Partakone

Partahöylä vs. Partakone?